Help, ik kan niet Meedoen

"*" geeft vereiste velden aan

Om een bestelling te plaatsen op meedoen.hollandskroon.nl moet u inloggen met uw DigiD. Nadat u bent ingelogd gaat u naar de producten om een keuze te maken. Voordat u op de bestelknop klikt, maakt u een keuze of u de bestelling voor u zelf of voor uw kind plaatst. Hierna kunt u op de bestelknop klikken en uw e-mailadres en telefoonnummer achterlaten.

Lukt het u niet om een bestelling te plaatsen? Vul dan dit formulier in, zodat wij het probleem kunnen oplossen. Het is belangrijk dat u ook printscreens of foto’s van de foutmelding meestuurt, zodat duidelijk is wat het probleem is.

Persoonsgegevens

E-mail*
Vul uw e-mailadres in. We vragen u om dit twee keer te doen. Zo weten we zeker dat u de bevestiging op het juiste e-mailadres ontvangt.
Om het probleem op te kunnen lossen, hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig van de foutmelding. Wilt u een foto of printscreen van de foutmelding meesturen?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: gif, jpg, png, txt, pdf, doc, docx, jpeg, heic, Max. bestandsgrootte: 9 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Meer weten over hoe de gemeente omgaat met de registratie van uw persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.