Informatie aanbieders

Op deze pagina vindt u als aanbieder van producten meer informatie over de webwinkel Meedoen.
Producten die u bijvoorbeeld kunt aanbieden zijn:

 • verschillende soorten sport, zoals balsport, vechtsport en watersport;
 • zwemlessen voor diploma B en C (zwemlessen voor diploma A loopt via een andere regeling);
 • dans, ballet, zang en muzieklessen;                            
 • paardrijlessen;     
 • turnen of atletiek;                             
 • visverenigingen, scouting; 
 • klaverjassen, koersbal, bridgen, Jeu de boules en andere spellen;  
 • cadeaubonnen die inwoners vrij kunnen besteden aan producten zoals schoolspullen, boeken, bioscoop, spullen voor je fiets, sportkleding en sportattributen (zoals een tennisracket en voetbalschoenen etc.), schoolreisjes en schoolkampen.
Aanbiedersinformatie Meedoen

Houdt u bij het plaatsen van uw producten rekening met de hoogte van de Meedoen budgetten?

Inwoners kunnen namelijk niet bijbetalen. Hierdoor kunnen zij alleen producten bestellen die binnen hun Meedoen budget vallen. De hoogte van het budget verschilt per doelgroep. Dit hangt af van de leeftijd. De hoogte van de Meedoen budgetten zijn in 2024: 

Wat u moet weten over het Meedoen budget

Het budget voor dit jaar is:

 • Voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud: € 250,00
 • Voor kinderen van 4 tot 18 jaar oud: € 350,00
 • Voor volwassenen vanaf 18 jaar oud: € 250,00

Houdt u bij het plaatsen van uw producten ook rekening met voldoende variatie?  

Denk hierbij aan kortlopende en langdurige abonnementen, bijvoorbeeld van 3 maanden, een half jaar en een jaar. Bij het plaatsen van producten vragen wij u om ook rekening te houden met voldoende variatie in prijsklasse, van laag naar hoger.

Hoe wordt u aanbieder?

Aanmelden

U kunt het aanmeldformulier invullen.

Bevestiging aanmelding

U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging per e-mail.

Melding goedkeuren/afkeuren

U krijgt per e-mail bericht of uw aanmelding is goedgekeurd of afgekeurd.

Wijzigingen in uw aanbod

Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan ontvangt u in de e-mail van uw goedkeuring direct uw gebruikersnaam. U kunt dan een nieuw wachtwoord aanvragen. Met deze gegevens kunt u uw aanbiedersaccount inrichten en kunt u uw producten plaatsen. Vergeet niet uw logo of een foto te uploaden, zodat het voor de inwoners duidelijk is om welk product, vereniging of organisatie het gaat. U mag uw aanbod altijd tussentijds aanpassen.

Hoe verloopt het bestelproces?

Inwoner plaatst een bestelling

Als een inwoner een product besteld, dan ontvangt u hier hierover per e-mail een bevestiging. In deze e-mail staat welk product de inwoner heeft besteld, door wie deze bestelling is geplaatst, de contactgegevens van de inwoner en voor welk gezinslid deze bestelling is geplaatst.

Betaling

Het bedrag wordt binnen twee weken door gemeente Hollands Kroon aan u overgemaakt. Wij maken dit bedrag over naar het rekeningnummer dat u heeft opgegeven in uw Meedoen account.

Inwoner haalt product op

De inwoner kan de bestelling al na drie werkdagen bij u ophalen. De inwoner legitimeert zich bij het ophalen van de bestelling en laat de bestelbevestiging zien.

Heeft u nog geen betaling ontvangen en komt de inwoner het product wel al bij u ophalen? U kunt het product dan alsnog meegeven. Gemeente Hollands Kroon staat namelijk garant voor de betaling van het bestelde product.

De inwoner heeft 14 dagen de tijd om het product op te halen. Is de bestelling na 14 dagen nog niet opgehaald? Dan neemt u hierover contact op met de inwoner. Krijgt u geen contact met de besteller of is de bestelling na drie maanden nog niet opgehaald? Dan geeft u dit door aan Meedoen Hollands Kroon. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar meedoen@hollandskroon.nl.

Veelgestelde vragen aanbieders

Wij betalen wekelijks op twee vaste dagen. U ontvangt de betaling dus zo snel mogelijk. Heeft u na twee weken nog geen betaling ontvangen? Neem dan contact op met gemeente Hollands Kroon.

U kunt uw wachtwoord wijzigen. Dit doet u via de knop ‘inloggen aanbieders’. Klik daarna op ‘wachtwoord vergeten?’. Hiervoor heeft u wel uw gebruikersnaam of e-mailadres nodig.

U kunt uw wachtwoord wijzigen. Dit doet u via de knop ‘inloggen aanbieders’. Klik daarna op ‘wachtwoord vergeten?’. Hiervoor heeft u wel uw gebruikersnaam of e-mailadres nodig.

De algemene voorwaarden zijn te lezen op deze website. Als u zich aanmeldt als aanbieder, dan wordt u gevraagd om akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Ja. U kunt uw producten het hele jaar door aanpassen.