Overslaan en naar de inhoud gaan
header met oudere deelnemers

Voor aanbieders

Meedoen Hollands Kroon is beschikbaar voor de volgende groepen:

Schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders een minimum inkomen hebben. Per jaar is er € 375,00 beschikbaar.
Uitkeringsgerechtigden tussen 18 en 65 jaar. Per jaar is hiervoor € 125,00 beschikbaar.
AOW-gerechtigden. Per jaar is hiervoor € 125,00 beschikbaar.

Producten die aangeboden kunnen worden zijn bijvoorbeeld lidmaatschappen en abonnementen, schoolreisjes, ouderbijdrage, schoolkampen, schoolfoto's, e.d. Waardebonnen voor de aanschaf van sportkleding, muziekinstrumenten of schoolspullen.

Aanmelden

U kunt het aanmeldformulier invullen. Bij akkoord bevestigen wij per e-mail uw aanmelding voor meedoen.hollandskroon.nl. U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord voor de website, zodat u zelf uw aanbod kunt plaatsen. Vergeet niet uw logo te uploaden, zodat voor de deelnemers duidelijk is om welke vereniging of organisatie het gaat.

Als een door u aangeboden product wordt besteld, dan ontvangt u hierover per mail bericht. Indien nodig kunt u rechtstreeks met de klant contact opnemen om details over het afgenomen product te bespreken (bijv. bij een abonnement of lidmaatschap). Dit geldt ook voor het opvragen van aanvullende informatie.

Betaling

De betaling van het bestelde product maken wij binnen twee weken na plaatsing van de bestelling aan u over.

Wijzigingen in uw aanbod

Heeft u wijzigingen in uw aanbod? U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord op meedoen.hollandskroon.nl. U kunt zelf direct uw wijzigingen doorvoeren.